Oldal kiválasztása

Offset Ipari Park – Budapest

1980 évek elején épült.

Területe: ~57.000 m² közel 16.000 m² felépítményel.

A terület újra lett parkosítva, az iroda, raktár és gyártó csarnokok több funkciós komplex létesítménnyé lettek alakítva és teljesen fel lettel újítva.

Jelenlegi hasznosításuk alábbiak szerint történik:

  • Irodák,
  • Raktárak,
  • Műhelyek,
  • Parkolók

Az ingatlanok funkciónként megvásárolhatóak vagy bérelhetőek.

5 hektáros területen 57 ezer négyzetméter terület kereskedelmi és ipari ingatlanok. A 2000 m² irodaház a cégünk üzemeltetésével őrzött területen található.

Budapest XVI ker. egyik legszebb zöldövezeti részén helyezkedik el, közvetlen kertes családi házak  szomszédságában.

M0-tól 5 perc autózásra, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, Budapest centrumától 20 percre.

Eladásra váró vagy bérbeadandó ingatlanjaink:

Ipari telkek:

45%-os beépíthetőséggel (összközműves): 20.000.-Ft / m² ártól eladó (ÁFA: Fordított adózás), vagy 2,2 €//hó x 36 hónap

Bérelhető raktárak:

6-60 m² között: 4 €/m2/hó (adómentes)

Bérelhető irodák:

40-80 m² között: 12 €//hó (adómentes)

Eladó raktárak:

6-60 m² között: 150.000 Ft/
vagy 15 €//hó x 36 hó

(adómentes)

Határai: Budapest határa a Rákospalotai határúttól – Csömöri út – Szlovák út – Budapesti út (páros oldal) – Körvasút sor – MÁV Körvasút – Rákospalotai határút a főváros határáig
A település a Szentmihály nevet a Szent Mihály tiszteletére szentelt templomáról kapta. Ez okiratban először 1335-ben szerepel. A település határa fontos országgyűlések színhelye volt. A „Rákos mezején” (minden bizonnyal a mai Kerepesi út és a Rákos-patakkereszteződésénél) összegyűlt rendek itt ismerték el királynak Károly Róbertet, itt választották kormányzóvá Hunyadi Jánost, itt kiáltották királlyá Hunyadi Mátyást.
1902. december 1-jén a kialakult telepek leváltak Csömör településről, és Rákosszentmihály néven önálló nagyközséggé alakultak. A település kialakulását és fejlődését nagymértékben segítette, hogy 1893-tól lóvasúttal, 1911-től pedig HÉV-vonallal kötődött a fővároshoz és ugyanekkor elkezdődik a település villamosítása is.
A községnek igen jelentős volt a sportélete. Volt olyan időszak, amikor egymás mellett párhuzamosan négy egyesület is működött. Több sporttelepe és két strandja is volt.
1926. január 1-ével Árpád- és Anna-telepet saját kérésükre Rákosszentmihálytól Cinkotához csatolták. Nevüket 1935-től belügyminiszteri rendelettel Árpádföldre változtatták. A Szilas-patakon túli homokos, dombos vidék igazi fejlődése azonban csak az 1900-as évek második felében indult el.
Az I. világháborút követően a kisebb építési területeken családi házak épültek, részben Posta-Takarékpénztári befektetéssel vagy kölcsönnel. Az ún. „posta házak” egyszerű, de jellegzetes építészeti stílusa meghatározza az épített környezet képét a 21. században is.